Над 1600лв бяха събрани на концерт за фонд "Инвитро" в Смолян

Изображение 1 от 2

    1 680 лв. бяха събрани на благотворителен концерт -спектакъл в РДТ „Николай Хайтов“ снощи в Смолян. Средствата ще бъдат дарени за подпомагане дейността на Фондация „Искам бебе“ и Общински фонд "Инвитро" в помощ на двойките с репродуктивни проблеми. Събитието под надслов „От деца за деца“ се организира под егидата на областния управител Недялко Славов и кмета Николай Мелемов.

    На сцената на РДТ се изявиха талантите от подготвителни групи на детските градини в община Смолян, а Трио „Сопрано“ и Клуб по спортни танци „Фен-85“ , които сътвориха истински празник за публиката в голямата зала на Театъра.

    "Благодаря на фондация "Искам бебе", с екипа на която сме заедно от самото начало. Желая им сили в благородната кауза, която следват. А община Смолян винаги ще подкрепяме хората с репродуктивни проблеми, защото те заслужават съпричастност и помощ. Успех и винаги ще бъдем с вас!", изтъкна кметът на Смолян Николай Мелемов.
    Областният координатор на фондацията в Смолян Мария Караиванова също благодари на областния управител, на кмета, на зам.- областния управител Адриан Петров, както и на детските градини и трио „Сопрано” за провеждането на благотворителния концерт. „ Тази вечер всички вие подкрепихте нашата кауза и от тази благородна инициатива ще се роди още едно дете”, посочи Караиванова. 

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини