Скот Гимпъл: Ще “съживим“ починали герои в „Живите мъртви“

Много любими герои от „Живите мъртви“ си отидоха от сериала по-рано от необходимото. Възможно е обаче, да не сме видели всичко от тях. Поредицата е изключителен хит 10г. след старта си. Светът на „Живите мъртви“ се разширява непрекъснато. Тази пролет стартира втора spin-off поредица „The Walking Dead: World Beyond“. Там ще видим нови герои и нови истории от вселената. Според отговорника за франчайза „Живите мъртви“, Скот Гимпъл“, това едва ще одраска повърхността от възможности, които може да бъдат изследвани. По негови думи може да се продължи с други телевизионни проекти, които да върнат любими герои от минали сезони.

Възнамеряваме да предложим различни телевизионни формати, по-кратки, поредици-събития и лимитирани сериали. Ще е чудесно да може да си поиграем с героите, които вече сме загубили. Ще е чудесно, да можем да попълним липсващата информация за тях. – Скот Гимпъл сподели в свое интервю пред EW

Много хора се отказаха от сериала в момент, в който любимия им герой бива убит. Глен и Ейбрахам бяха размазани от Нийгън в сезон 7, епизод 1. Веднага след това зрителите паднаха с около 5 млн. Отлив имаше и след смъртта на Карл Граймс в следващия сезон. Сериала обаче остава един от най-гледаните към днешна дата.

Една лимитирана поредица би била страхотна идея за „съживяване“ на тези герои. Първата идея на всички би била Глен, но възможностите са безгранични. Спомнете си Мърл, Денис, Тайрийз, Губернатора, Саша, Аксел, Андреа, Дейл или дори Шейн.

„Живите мъртви“ се завръща с втората половина епизоди от сезон 10 от 24.02.2020г. Гледаме по телевизия Fox от 23:00 часа.

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини