Първи трейлър на "Анджелин" с Еми Росъм и Мартин Фрийман (трейлър)

Драмата "Анджелин" e базирана на статия в Hollywood Reporter, в главната роля е Еми Росъм като иконата на билборда на L.A.. Лимитираният сериал ще излезе в новата стрийминг платформа Peacock.

Сериалът е за славата, идентичността, оцеляването, билбордовете, корвети, бельо, мъже, жени, жени, които дразнят мъже, мъже, обсебени от жени, Западен Холивуд, кристали, НЛО и най-важното сред всичките - самопровъзгласеният тест на Роршах в розово, блестящата в мрака кралица на Вселената - Анджелин.

Разследване на Гари Баум през 2017 от  Hollywood Reporter за първи път разкри, че истинското име на Анджелин е Рене Голдбърг. Дъщеря на оцелелите от Холокоста, тя е родена в Полша през 1950 г., а родителителите ѝ са сред 500-те оцелели в 13-хиляден град. Те са изпратени в концентрационен лагер, но успяват да избягат в Америка и да се установят в окръг Феърфакс, Лос Анжелис. След като майката на Анджелин умира през 1965 г., баща ѝ се жени повторно за оцеляла от Холокоста и семейството се премества в град Панорама, където учи в гимназията.  Анджелин скоро се преобразява руса бомба, известна просто с това, че е известна, като се появява на билбордове в L.A. и кара розов корвет из Холивуд.

Мартин Фрийман играе в сериала, в компанията на Джеферсън Хол, Чарли Роу, Лукас Гейдж, Майкъл Ангарано и Моли Ефрем .

Peacock - платформата за стрийминг на NBCUniversal, стартира на 15 април за абонати на услугата Xfinity на Comcast и ще стане достъпна на 15 юли за всички останали. Сериалът "Анджелин" е един от 15 по оригинален сценарий на платформата, в каталога на която ще има разнообразно съдържание, включително The Office, 30 Rock, Battlestar Galactica, Parks and Rec, "Закон и ред",  "Чикаго", "Наздраве" и множество други сериали.

Ето го и първият трейлър на "Анжделин".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини