"Родопа-Смолян" с нова домакинска победа. Мачът се игра без публика

Изображение 1 от 2

    "Родопа-Смолян" успя да победи "Извор" - Горски извор с 2:1. Головете в срещата от 16-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група са дело на Елмир Мустански и Даниел Кутев за домакините и Ангел Янков за гостите.
    Първи резултата на Стадион "Септември" в Смолян откри тимът от Горски извор. Янков успя да се възползва от грешно отиграване на домакините и в 7-та минута вкара за 0:1. До изравнителния гол се стигна в 39-та минута, след поредното добро отиграване, Мустански успя да реализира за 1:1.
    Вторите 45 минути започнаха с натиск на тима, воден от старши треньора Юлиян Сюрджиев. Момчетата от "Родопа-Смолян" стигнаха до втория гол в 69-та минута, когато Даниел Кутев реализира дузпа. До наказателния удар се стигна, след като влезлият като резерва Адриан Сюрджиев изпълни фал, отсъден пред наказателното поле. Топката обаче бе спряна от ръка на футболист на "Извор", който бе част от стената, подредена в наказателното поле.
    До края на мача, отборът от Смолян имаше възможност да направи резултата по-изразителен, но пропуски пред вратата на Тодор Малинов направиха Сюрджиев и Стефан Чилингиров.
    Мачът се игра без публика, заради противоепидемичните мерки.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини