Кметът на Мадан и директорът на СУ "Отец Паисий" с призове от СБУ

Изображение 1 от 5

    Кметът на община Мадан Фахри Молайсенов е сред отличените в 14-ия конкурс „Кмет на годината“, който се организира ежегодно от Синдиката на българските учители при КНСБ. На форума се номинират най-заслужилите с делата си партньори на синдиката през изминалите 12 месеца. Отличието „Кмет на годината-2020“ бе присъдено на градоначалника на Мадан за постигнати високи резултати в съвместната дейност и личен принос за развитието и усъвършенстването на социалното партньорство.
    С приз "Директор на годината-2020" пък бе отличена директорката на СУ "Отец Паисий" в миньорския град Шинка Хаджиева. Отличието се връчва от СБУ за постигнати високи резултати в съвместната дейност и личен принос за развитието на социалното партньорство. Хаджиева беше поздравена от името на ОбКС на СБУ гр. Мадан и от името на СО на СБУ при СУ "Отец Паисий" с пожелания за здраве и творчески успехи.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Чо
      ЧОВЕК ОТ КУХНЯТА
      0 0
      07:44, 5 яну 2021
      Тази кариеристка - хронично болна за власт - такева по почина на цола драгойчева,т.е до напика...не на тази синекурна длъжност. Там е все още защото драпаше за друга позиция я министър я зам министър на образование или на здравеопазването или отбраната само и само да е на калорична ясла. Какъв синдикат какви пет лева.една демагогия една парадност и показност.
    Последни новини