Плувният сезон на Градския плаж в Асеновград е открит

    Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград инженер Петър Петров постави официално началото на плувния сезон в Градския плажен комплекс.

    „Искам да приветствам с „Добре дошли!“ всички присъстващи. Градският общински плаж на Асеновград вече се утвърди като място, на което не само местните, но и гостите на града разпускат след работа или релаксират в почивните дни.

    Обособени са уютни и безопасни места и за най-малките ни жители.

    Радвам се, че Асеновград разполага с такова място, на което хората могат да се срещнат с приятели, да спортуват или просто да почетат книга под сенките.

    Искрено пожелавам летният сезон да премине без инциденти за Градския плаж и в края на лятото да отчетем резултати на успешна и ползотворна работа за целия екип.

    Удоволствие е за мен да отправя пожелание от свое име и от името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев към асеновградчани и гостите на града – да се наслаждават на обновената обстановка и слънчевите и топли дни да бъдат повече от дъждовните“, каза пред присъстващите Петров.

    Още при официалното откриване пристигнаха първите желаещи да плажуват в днешния ден. Слънцето се усмихна на посетителите чак до късния следобед, когато традиционно в Асеновград се разрази буря.

    Входът за плажа днес бе свободен, а желаещи да събират тен и да спортуват не липсваха.

    Архиерейският наместник на Асеновград отец Йордан Георгиев освети плувния комплекс за здраве, благополучие и сезон без инциденти.

    За безопасността на посетителите на Градския басейн ще се грижат екип от професионални спасители.

    Сутрин от 08:00 ч. до 10:00 ч. и вечер от 18:00 ч. до 20:00 ч. пък ще се провежда курс по плуване за деца.

    Закупени са 120 нови шезлонга и 100 чадъра. Подредени по цвят, придават естетически приятен вид на обстановката в комплекса.

    Няма промяна в цените за ползване на басейните - 4 лева е входната такса за възрастни, а 3 лева - за деца. Предлага се и месечна карта, която струва 50 лева за лица над 18 г. и съответно - 40 лева за ненавършилите пълнолетие.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини