Невяна Митева в Харманли: Трябват конкретни стъпки за справяне със здравната криза

    Кандидатът за вицепрезидент г-жа Невяна Митева, която е в двойка с кандидата за президент Атанас Герджиков, посети днес Харманли. Тя бе придружена от кандидати за депутати от коалиция ГЕРБ-СДС и от кмета на община Харманли Мария Киркова. Целта на визитата бе среща с граждани, за да се запознае с проблемите, традициите и културата им.

    „Чух днешните тревоги на харманлийци, които са свързани със здравната криза – това, което тревожи почти всяко едно семейство в Харманли, но тревожи и много семейства в България. Това, което смятаме, че е много важно към момента, е да кажем кой носи отговорност за всичко това. В тази критична и жестока ситуация за много от нас, които се сблъскваме с пандемията, е да кажем: „Някой трябва да поеме отговорност за всичко това, което се случва“. И хората да разберат, че наистина трябва да се обединим и не само да се хванем за ръце заедно, а да предприемем конкретни стъпки за разрешаване на тези проблеми, защото засягат всеки един от нас“, заяви г-жа Митева.

    Тя изтъкна, че другата тема, която е коментирала с местните жители, е бежанският лагер в Харманли, който е най-големият в страната. В тази връзка г-жа Митева заяви, че харманлийци трябва да почустват сигурност, която управляващите са длъжни да им дадат. Допълни, че хората в този град имат нужда от по-засилено присъствие на службите за сигурност точно заради най-големия бежански център в страната.

    Днес следобедг-жа Митева беше посрещната на реставрирания Гърбав мост в Харманли от директора на Историческия музей в града проф. д-р Цонка Каснакова – Иванова, която й разказа историята на съоръжението, което е културно-историческа ценност.

    Преди да си тръгне, г-жа Митева получи подкрепа от симпатизанти, които поискаха да се снимат с нея.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини