Общо 65 свободни позиции са обявени в Бюрото по труда в Смолян

Общо 65 свободни позиции са обявени в Бюрото по труда в Смолян, което обслужва и общините Чепеларе, Баните и Рудозем. 45 са работните места, заявени от работодателите от четирите общини. Търсят се както висшисти, така и хора със средно и по-ниско образование. Свободна е позицията за учител по биология и здравно образование, изискването е за висше образование, а предлаганото трудово възнаграждение е 1564 лева. Работни места са обявени за магистър фармацевт, фелдшер, с възнаграждение от 1170 лева. Търси се и кинезитерапевт срещу заплата от 1000 лева. Свободно място има за старша медицинска сестра, със заплата 1050 лева, медицинска сестра, чиято заплата ще е 980 лева и лаборант в химическа лаборатория с възнаграждение до 1200 лева. Доста по-високи заплати - до 2500 лева се предлагат за позициите машинен оператор опаковане, техник електрически машини и апарати, механик промишлено оборудване. Изискването към кандидатите е да имат висше или средно специално техническо образование. Минималната работна заплата 710 лева пък ще получава технически изпълнител /пенсионно обслужване/ със средно образование. Места има още за продавачи, шофьори, готвач, сервитьор, спасител басейн, машинни оператори. Обявени са и позиции в шивашкото производство.
Общо 12 са работните места по чл.38 от Закона за хората с увреждания. Търсят се инженер конструктор, техник, електротехник, технолози, метролог, машинни оператори, администратор, строителен техник.
8 свободни работни места има на територията на страната, основно в сферата на туризма - барман, готвач, сервитьор, помощник-готвач, камериерка, перачка и чистач.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини