Dancing Stars 2: Бианка Панова и Светослав Василев станаха "Крал и Кралица на бала"

Световната шампионка по художествена гимнастика Бианка Панова и нейният партньор Светослав Василев спечелиха танцовата надпревара Dancing Stars 2.

"Златното момиче" и професионалната й половинка станаха победители в шоуто, след като събраха най-високи оценки от страна на журито, както и най-сериозна зрителска подкрепа в телефонното гласуване.

Освен титлата "Крал и Кралица на бала", Бианка Панова и Светослав Василев получиха и специална купа, изработвана в продължение на 2 месеца по поръчка за шоуто.

Второто място в състезанието заеха актьорът Краси Радков и Елена Илиева, следвани от китариста от Ку-Ку бенд Георги Милчев-Годжи и Павлина Вълчева на трета позиция.

Един от фаворитите в Dancing Stars 2 - Етиен Леви и партньорката му Ива Григорова, останаха четвърти в подреждането. На последното място в крайното класиране се нареди психоложката Мадлен Алгафари.

За да подкрепят финалистите, в студиото на шоуто присъстваха Мария Илиева, Софи Маринова, Ани Цолова, Драго Симеонов и др.

По време на заключителната вечер, звездите представиха хореографии под съпровода на български песни, а във втория кръг изпълниха и по един танц по избор.

Водещи на Dancing Stars 2 бяха актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов, а журито бе в състав Илиана Раева, Памбос Агапиу, Мария Гигова и Вера Маринова-Аткинсън.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини