Ако искате да знаете всичко за един мъж, погледнете жена му

Ако обърнете внимание на жената до мъжа, ще разберете много за него, пише cluber.com. Ще откриете няколко основни типа:

1. Маминото синче

Обърнете внимание на двойките, в които силната (и често шумна) жена сякаш влиза в битка, излизайки за кутия мляко. Мъжът на фона на такава „сила" изглежда маловажен, тих, като сянка или фон.

Ако питате за детството му, то най-вероятно е отгледан от майка със строг характер. Ако във възпитанието му е присъствал баща му, то той е бил „гонен" и му е било нареждано как да се държи.

2. Самовлюбеният мачо

Друго нещо са двойките, в които мъжът, подобно на паун с надута опашка, извежда трофея си на разходка. Той определено се изтъква пред другите и улавя всеки възхитен поглед, попаднал върху спътницата му.

Такъв човек няма нищо против да се хвали. Обича да е в центъра на вниманието и се зарежда от чуждото възхищение. На работното място такъв тип човек не се ползва с особено доверие. Той може да се покаже като добър работник и чевръсто да се заеме с възложената работа, но единствената мотивация, която има, е една - личната изгода.

3. Семейният тип

Третият вариант е двойка, в която всичко е на мястото си. Спокойна жена, която върши домакинската работа, и мъж, който разбира ролята си в семейството и не се страхува да я поеме. Ще го разпознаете по кутията с домашно приготвена храна и спретнатия пуловер. На този мъж можете да разчитате. Той е спокоен, говори учтиво и уважително с по-възрастните, спокоен, уравновесен, вдъхващ доверие.

4. Истеричният тип

И четвъртият тип - човек, който няма нищо против да съжителства в постоянно напрежение, крясъци, истерии. До такъв човек е логично да бъде не по-малко експресивно и импулсивно момиче. В края на краищата един уравновесен, емоционално зрял човек едва ли ще създаде семейство с човек с различен темперамент.

Бонус: ефектът „огледало“

Интересен факт е, че хората в една двойка, които са живели продължително време, започват несъзнателно да се копират един друг и да си приличат – дори външно. Това се проявява в изражението на лицето, думите, начина на представяне. Както казват психолозите, подобни несъзнавани „тактики" имат за цел да сближат още повече партньорите.

Източник: Obekti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини