Голям или малък?

Важни ли са размерите? На сутиените, на прашките, на мъжките достойнства, на банковата сметка, на какво ли още не.

Важни са, разбира се! Прекалено материално става, когато обръщаш любовта в предмети и особено, когато я ограничаваш в размери. Но материален е целият свят около нас и каквото и да си говорим, това има значение. Пробвай да се нахраниш с духовност или да живееш само с нея.

Та след като вече се разбрахме, че материлният аспект на нещата има своята важност, нека се върнем на размера, но ще се насочим не към размера на спестовния влог или конете на audi-то, а на телесните размери.

Убедена съм, че всяка една жена се замсиля за размера на мъжкото достойнство, което се крие в панталона на човека срещу нея. Особено след първата среща и когато нещата вече опират до секс! И все се чудиш дали ще видиш срещу теб нещо огромно и плашещо или леко криво и странно, или пък просто чудесно развит елемент, също като на картинка.

При мъжете чуденията сигурно са по-малко. Те просто виждат жената и преценяват дали тя има големи или малки гърди. Учудването може да настъпи, когато тя си свали сутиена и се окаже, че бюстът й въобще не е толкова голям или стегнат, колкото е изглеждал на пръв поглед (или че има целулит по бедрата и дупето и това наистина я притеснява, та трябва да правите секс на тъмно).

Все пак размерът на мъжкото достойнство или на женския бюст има значение, но чак толкова много. Прекалено големите мъжки атрибути не винаги са предпочитани, даже жените понякога се плашат. Пък и не винаги големината е гаранзия за перфектно представяне и пълно задоволяване. Но да бъдем честни – мъничките достойнства определено са най-нежеланото нещо! Е, и за тях си има кандидатки, нека само се замислим за цял Китай и Япония, където е всеизвестно, че мъжете не са особено надарени. Но пък на техните жени са доволни и никак не се оплакват. Или поне до мен не е стигнала информация за обратното.

А що се отнася до женските форми и тяхната пищност или липса на такава, тук темата е неизчерпаема и строго индивидуална. Мъжете имат най-различни фетиши и пристрастия към една или друга част на женското тяло. Дори и крайно надарените дами имат свои верни почитатели, достатъчно е само да споменем Рубенс.

Хубаво е хората да са различни и размерите да варират, иначе не бихме имали това разнообразие и поводите за спор. Колко ли щеше да е скучно, ако всички бяхме направени от един калъп.

на самите шофьори на моторни превозни средства, така и за живота и здравето на влаковия персонал и пътниците.

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини