Извънземни отвлякоха космически апарат на НАСА

Германски експерт по НЛО твърди, че извънземни са отвлекли космически апарат на НАСА и са го използвали, за да се опитат да установят контакт със Земята, съобщи таблоидът "Билд", цитиран от БТА.

Германският учен Хартвиг Хаусдорф смята, че космическият апарат "Вояджър 2" е бил превзет от извънземни същества. След изстрелването му "Вояджър 2" редовно предава информация на учените на Земята, която да бъде обработена с цел по-доброто опознаване на космоса. Но от 22 април т.г. информационният поток внезапно се променя. Учените започват да получават странни и обръкващи послания.

От НАСА твърдят, че е имало софтуерен проблем, свързан с банката данни на полета. Но германският специалист смята, че това е било дело на извънземни, тъй като останалите части на космическия апарат функционирали прекрасно. "Вояджър 2" носи диск с поздрави на 55 езика в случай, че има срещи с други форми на живот.

Космическият апарат бе изстрелян на 20 август 1977 г. по програмата Вояджър на НАСА. Междувременно от НАСА съобщиха, че проблемът с "Вояджър 2" е бил отсранен и сега системите му работят нормално.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини