ВМРО: Иванов е малък Софиянски

Красимир Мирчев, Недялка Иванова, Антон Андонов

„Управлението на Георги Иванов е умалено копие на „модела Софиянски“ - източване на общинския бюджет чрез близки фирми и облагодетелстване на близкото му обкръжение. Затова сме твърдо против него“. Това заявиха на пресконференция днес от ВМРО БНД. Областният координатор на партията на Красимир Каракачанов Антон Андонов представи новото ръководство на хасковската структура. Председател е Недялка Иванова, заместник – Красимир Мирчев, а секретар – Николина Милева.

Haskovo.net припомня, че старото местно ръководство на ВМРО начело с Николай Кючуков премина към новосформираната партия на пловдивския кмет Славчо Атанасов ВМРО НИЕ и придърпа много от членовете.

По-късно стана ясно, че ВМРО-Кючуков ще подкрепя сегашния градоначалник Георги Иванов на изборите наесен. Днес пък се изясни, че старото ВМРО ще е против Иванов.

Само за две седмици, откакто е възстановена структурата на воеводите в Хасково, са събрани 550 подписа за регистрацията на партията за предстоящите избори. 30 души пък са подали молба за членство във ВМРО БНД, съобщи зампредседателят Красимир Мирчев.

Областният координатор Антон Андонов отказа да коментира бившите си съпартийци, с които ще са врагове на местния вот през октомври. „По делата им ще ги познаете“, задоволи се да каже Андонов.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини