Смолян без балотаж за кмет, прогнозира лидерът на БСП

”В Смолян ще биете ГЕРБ още на първи тур за кмет“, това заяви лидерът на БСП на среща с населението в Устово, който е един от един от най-големите квартали на града.

„Нека направим така, че България да си върне достойнството , самочувствието. Няма да е лесно, но е възможно  с общи усилия“. С тези думи пък лидерът на левицата призова родопчани, да гласуват на решаващия втори тур на президентските избори за двойката Калфин Данаилов.

„Има граница на търпимост и  нещо, което е  много по-силно от страха – гладът. Хората живеят все по-бедно и никой не им протяга ръка“, добави той.

 „Днес България се нуждае от президент и вицепрезидент, които могат да бъдат коректив на сегашната власт, защото не може правителството да живее в свят, откъснат от този на хората“, каза още лидерът на социалистическата партия.

Росен Плевнелиев не е президентът, който може да се противопостави на премиера Бойко Борисов, коментира пред залата Станишев и се върна в спомените си от първото пътуване в България като премиер, когато пристигнал в Смолян след голямото наводнение през август 2005г.

„Тогава в Устово беше страшно. Къщи бяха заляти, хората бяха отчаяни за своето бъдеще. Тогава заедно с Дора, вашата кметица, поехме конкретни ангажименти за възстановяване на вашия квартал и смятам, че сме ги изпълнили, не сме ви излъгали“.

 „Много малко са общините, които имат такива авторитетни кметове и не случайно Янкова е избрана от своите колеги и за председател на сдружението на общините в България“, изтъкна още Сергей Станишев.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини