Иван Панайотов обеща да участва във всички прояви на тракийци

Квартал Орфей ще се сдобие в най-скоро време със закрит басейн ,цяла спортна база и парк.

Нестандартно обещание изтръгнаха от кандидата за кмет на Хасково Иван Панайотов представители на тракийското дружество. Те настояха той да им обещае, че след като стане кмет ще участва във всички техни прояви, защото досегашният градоначалник не е бил на нито една от тях. „Това е най-приятният ангажимент, който съм поемал” каза Иван Панайотов.

Често нямаме вода заради аварии, освен това водата не е качествена, оплакаха се тракийци. ”Това може да се реши с цялостна подмяна на водопроводната мрежа в града. Парите за реконструкцията могат да бъдат от различни програми” каза Иван Панайотов.

Хората се интересуваха и от съдбата на така нареченият хирургически блок на хасковската болница. По думите на Иван Панайотов ще се търси инвеститор,който да довърши строежа. Има вариант болничните отделения да бъдат настанени в едното крило на сградата а останалата част от сградата да бъде използвана според осмотрението на инвеститора.

Снощи ГЕРБ закри официално кампанията си квартал „Орфей”. Много настроение, музика и танци съпътстваха проявата. ”Вие заслужавате да живеете в един европейски квартал. С повече зеленина, благоустроени пешеходни зони, детски площадки, нови и редовни тролейбуси. Аз се ангажирам да го направя точно такъв” каза кандидата за кмет Иван Панайотов. Областният управител Ирена Узунова зарадва присъстващите с новината, че военният министър Аню Ангелов е обещал да прехвърли на областна администрация част от вече бившите военни поделения. Така кварталът ще има уникалната възможност да се сдобие в най-скоро време със закрит басейн, цяла спортна база и парк. Думите на областния управител бяха посрещната с аплодисменти от младите жители на квартала.Общинските съветници от ГЕРБ припомниха че точно те са успели да прокарат решение в общинския съвет според което на квартала трбява да бъдат отпуснати пари за благоустрояване на зелени площи, ремонт на тротоари и бордюри.Това обаче не се е случило –заради досегашния кмет на града ,който не е превел парите.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини