Audi А6 гръмна в движение в центъра на Варна, един е загинал

Автомобил "Ауди А6" e бил взривен на светофара на Икономическия университет във Варна. Инцидентът е станал около 8 часа. Колата се е движела от Морското училище в посока центъра, каза пред Дарик шефът на варненската полиция комисар Димитър Димитров.

Аудито се е ударило в светофарната уредба, която се е счупила.

В автомобила е имало около 50-годишен шофьор, който е бил откаран в болница "Св. Анна" в изключително тежко състояние. "Мъжът е бил с открита травма на корема. Подобни травми са несъвместими с живота", обясни шефът на Областната спешна помощ д-р Мая Рашева. От шокова зала на болницата съобщиха по-късно, че мъжът е починал.

По неофициална информация автомобилът е на Йордан Харсимов, който е търговец на риба, рибни продукти и рапани. Фирмата му "Север Кооп" е базирана във варненския квартал "Аспарухово".

Според специалисти в бранша той е сред най-крупните играчи на този пазар и със сигурност е най-големият по Северното Черноморие.

Йордан Харсимов е бивш шампион по класическа борба и дългогодишен председател на клуба по класическа борба във Варна "Локомотив 93".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини