26 °C

Тъмна материя: Материята, която не можем да видим

  • 11-02-2019 14:23
  • 1316
  • 0
  • 0
Гърците имали проста и елегантна формула за Вселената: просто земя, огън, въздух и вода. Оказва се, че има и нещо повече -- много повече. Видимата материя (и това което е отвъд четирите гръцки елементи) съставлява само 4% от Вселената. Ученият от ЦЕРН, Джеймс Гилис, ни казва какво представляват останалите 96% (тъмна материя и тъмна енергия) и как бихме могли да ги открием.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Captcha изображение
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"
Последни новини