16 °C

Изчерпва ли се чистата вода на Земята?

  • 16-05-2019 12:45
  • 811
  • 0
  • 0
Въпреки, че водата покрива 71% от повърхността на планетата, повече от половината от населението на света понася изключителен недостиг на вода за поне един месец в годината. Сегашните прогнози предвиждат, че до 2040 г. още 20 други държави може да претърпят недостиг на вода. Тези мрачни статистики повдигат изумителен въпрос: изчерпва ли се чистата вода на Земята? Балшер Сингх Сидху разглежда по-отблизо потреблението на вода.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Captcha изображение
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"
Последни новини