Новини 06 03 2024

  • 00:00, 06 мар 2024 г.
  • 3336
  • 0
  • 1
48-годишен мъж ограби офис за парични преводи в Хасково
Грабеж в Хасково. Маскиран мъж заплаши с нож служителка в офис за парични преводи и задигна целия наличен оборот. Нападателят е задържан. Срещу него има повдигнато обвинение от Районната прокуратура.



Над 2,5 млн. къса цигари задържаха на МП "Капитан Андреево"
Над 2 милиона и половина къса цигари задържаха митническите служители на "Капитан Андреево". Те са на стойност близо 1 милион лева. Контрабандната стока е открита при две проверки.



Глобяват собствениците на автобуси и камиони в Кърджали, които паркират трайно на обществени паркинги
Общинското предприятие „Паркинги, гаражи и зони за паркиране“ в Кърджали започна предупредителна кампания, насочена към собственици на автобуси и товарни автомобили, които нарушават общинската наредба и паркират трайно на обществени паркинги. Целта е да бъдат освободени места за леките автомобили.



Психологическа подкрепа ще се предоставя на хора с онкологични заболявания в Хасково
Психологически консултации и рехабилитационни процедури ще се предоставят безплатно от Българската асоциация за хора с онкологични и други заболявания в Хасково. Услугите ще се извършват в рамките на 6 месеца след предварително записан час



На фона на демографската криза в Смилян се радват на повече деца
Два класа с първокласници ще има наесен в родопското село Смилян. През последните няколко години селото е единственото в Смолянска община с положителен прираст.



С десетки нови книги се увеличи фонда на библиотеката към читалище „Заря“ в Хасково
С десетки нови книги се увеличи фонда на библиотеката към читалище „Заря“ в Хасково. Литературата е закупена със средства, отпуснати от Министерство на културата. Сред заглавията има подходящи и за деца, и за възрастни.



Червени рози и орхидеи купуват мъжете на жените си за 8 март в Хасково
Червени рози и орхидеи купуват мъжете на жените си за 8 март в Хасково. В навечерието на празника какви цветя се предлагат на пазара и колко струват различните видове, вижте в репортажа.




Ново дарение за строежа на църквата "Св. Иван Рилски" в Хасково
3340 лв. дариха потребителите от две социални заведения за строежа на църквата „Св. Иван Рилски“ в Хасково. Средствата са събрани по време на мартенския базар, който бе организиран в центъра на града.



Провокират автори от цялата Смолянска област да творят за красотата на гората
Конкурс за къс разказ и стихотворение обявиха от Южноцентралното държавно предприятие и Регионалната библиотека "Николай Вранчев" в Смолян. Поводът е Седмицата на гората, която се отбелязва в началото на април.



Абитуриенти отвлякоха с белезници класната си ръководителка, за да я поканят на бал
Абитуриенти отвлякоха класната си ръководителка с белезници и маска, за да я поканят на бала. Необичайната изненада е организирана от 12 Ж клас на Езиковата гимназия в Хасково. След екстремната ситуация учителката по испански Галина Атанасова минава по червен килим, в края на който я очакват множество подаръци и изненади.



Деветима състезатели на хасковския клуб „Севдалин Василев“ участват на Държавното първенство по бокс
Деветима състезатели на хасковския клуб „Севдалин Василев“ участват на Държавното първенство по бокс. Шампионатът за юноши се провежда в Ботевград.




Волейболистите от Кърджали завършиха на четвърто място на Европейско първенство по снежен волейбол
Тримата състезатели на волейболен клуб „Арда“ Кърджали, които представиха България на Европейското първенство по снежен волейбол, се класираха на четвърто място. Те се състезаваха в грузинската столица Тбилиси в периода 1-3 март.



Юношите на „Хасково 2022“ с равенство
Юношите на „Хасково 2022“ с равенство. Тимът записа реми с „Априлец Бояджик“.

Facebook коментари

Коментари в сайта (0)

Още от eTV

Новини 26 04 2024
Новини 26 04 2024
преди 1 ден
Новини 25 04 2024
Новини 25 04 2024
преди 2 дни
Новини 24 04 2024
Новини 24 04 2024
преди 3 дни
Новини 23 04 2024
Новини 23 04 2024
преди 4 дни
Новини 22 04 2024
Новини 22 04 2024
преди 5 дни
Новини 19 04 2024
Новини 19 04 2024
преди 1 седмица

Категории

Последни новини