Тъст коли свата си. Димитровград с кръгово като Истанбул. Преглед на регионалния печат

Тъст коли свата си на „Картечар”, заглавие над главата в „Новинар юг”. Темата е водеща на 3-та. Кърваво меле в квартал „Република” прати 40-годишен в болница. Разправията била за млада булка.

Хасково с 36, Димитровград – само с 2 нови клинични пътеки, челно заглавие на първата страница в „Новинар юг”. Това са резултатите от договорките с местната Здравна каса. Общо 74 нови клинични пътеки са договорени от здравните заведения в областта, така вече ще ни лекуват по общо 514 пътеки.

Димитровград с кръгово като Истанбул, акцент от 2 страница. Идеята е то да изгради до жп надлеза, а водната кула да остане в средата.

Първанов: Иван Станчев да си ходи, друг акцент от 2-ра. Експрезидентът натирва лидера на червените в Хасково от Свиленград, където вчера бе на посещение за среща с актива.

За 8-и път отложиха дело за наръган зет, заглавие от 3-та. За вчерашното поредно отгалане на процеса срещу 81-годишния Стоян Генчев.

ВиК Хасково кърпи след 50 аварии с 30 тона асфалт, акцент от 4 страница. През зимата само копали, но не асфалтирали дупките, сега ще ги кърпят.

Скерлев и Марков натирени от „Димитровград”, водещо на спортната страница. Вчера вестникът нарочи за гонене и Цветомир Матев, но той се разминал с червения картон.

Комерсиалното убива детските школи, твърди в интервю пред изданието Иво Конгалов, треньор по футбол, на 7 страница.

Булдозери захапват параклиса „Св. Трифон”, челно заглавие на първа страница в „Хасковска Марица”. Тежката техника разчиства терена, преди да започне възстановяването на храма. С нелеката задача се е заело гражданско сдружение.

Съдът върна и Йордан Атанасов в земеделието, акцент от 2-ра. Данчо Долара бе възстановен на поста си шеф на общинската служба по земеделие. Главата му падна по време на битката за мотопистата миналото лято.

Баща на млада булка прати зет в болница, водещо на 3-та. За мелето миналата вечер в „Република”.

Георги Иванов обърна ситроен в дере, друго заглавие от страницата. За вчерашния инцидент на пътя за Кърджали.

Гърци въртят търговията в Ивайловград на високи обороти, темата на 5 страница. Развитие на новината от вчера. Комшиите, макар и в криза, пазаруват яко и в Ивайловград се откриват нови търговски обекти.

Министър Нейков награждава Боян Михайлов, съобщава вестникът на спортната страница. Харманлийският гребец попадна сред 10-те най-добри млади спортисти в България, ще получи награда от сспротния министър утре в Музея на спорта.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини