Шатката и Мартинез избягали с кола със син буркан. Преглед на печата

24 часа: Митничар помагал на Килърите 3

Бандата на Килърите 3 е имала свои вътрешни хора в полицията и митниците. Благодарение на връзките си там босовете държали членовете изкъсо, разказват свидетели по делото, което вече е в спецсъда. Смята се, че Килърите 3 са били безмилостни и при най-малко съмнение. На техен език наричали убийството "скриване".

24 часа: Дъщерята на убития в Лясковец полицай е усетила смъртта на баща си

"Събудихме се сутринта с малката, тя за училище, а аз за работа. В момента, в който разбрахме, че има убит полицай, започнаха притисненията ни. По-късно, когато ни съобщиха, тя ми каза: "мамо аз знаех още от сутринта", спомня си със сълзи на очи красивата Милена и добавя: "Емил беше едно безгрижно момче, в което се влюбих веднага. Виждах щастието в очите му, той беше удовлетворен, че се занимава с това, което обича, това му беше призванието"..

Труд: Шатката и Мартинез избягали с кола със син буркан, чакала ги в двора на затвора

Автомобил със синя лапма е чакал в двора на ареста избягалите затворници Николай Николов-Шатката и Хосе Мартинез. Това съобщи TV7, позовавайки се на свои източници.

Парнаджиите на Централния софийски затвор спят в сградата с тръбите на инсталацията и подлежат на проверка едва към 8 ч. вечерта. Под тях са допълнителни сервизни помещения, които чрез въздуховод са свързани с двора на следствения арест на ул. „Майор Векилски".

Труд: На Атон стават чудеса

За българина Атон е "История славяноболгарская". За цар Иван Асен ІІ Атон е част от Второто българско царство.

За мен Атон е опровержение на Света. И потвърждение на Евангелието.

Там, където чудесата са ежедневие. А Земята и Небето живеят неразделно...

Ако бях разлютена феминистка, бих ударил/а с пестник по масата за начало на свръхсериозен дебат за най-крещящото нарушаване на човешките права на жените. Разбирай - недопускането на женски същества на Атонския полуостров.

Стандарт: Дъждовете бавят ремонтите в София

Проливните дъждове стават причина за забавянето на ремонтите в столицата. "Поради многото валежи през последните дни асфалтовите работи са преустановени до нормализиране на времето. Бул. "Никола Мушанов" например трябваше вече да бъде пуснат в експлоатация. Вероятно в рамките на май ще има известни забавяния на част от обектите, но можем и да успеем да наваксаме", каза зам.-кметът по транспорт на София Любомир Христов. Заедно с кмета Йорданка Фандъкова двамата инспектираха как върви обновяването на бул. "Цариградско шосе". "Мостът на 4 км стана опасен и си спомняте, че през миналата година от него падаха отломки. Важно е ремонтът да е качествен и затова работата се спира, когато вали дъжд", заяви тя. Фандъкова съобщи, че очаква ремонтът на бул. "Цариградско шосе" да приключи на 15 септември.

Стандарт: Домашни биохрани в луксозните хотели

Туристите вече масово търсят здравословни храни, приготвени от домашни биопродукти. За родните и чуждите гости луксът отдавна не е само в звездите и удобствата на хотела, но и в предлаганите ястия и напитки, обясниха за "Стандарт" собственици на хотели. Вече е задължително в хотелите с 4 и 5 звезди да се предлагат предимно ястия от домашни биопродукти. По Гергьовден например туристите настояват за агнета, гледани при свободна паша и категорично не искат да бъдат посрещани с ястия от замразени мръвки, закупени от супермаркета, обясняват от бранша. Преди години българските ястия имаха уникален вкус именно заради натуралните продукти. Сега клиентите търсят същото - салата от зеленчуци, гледани в градината, сирене и кашкавал, направени от домашно мляко, както и мръвки от домашни кокошки или пасли в планината животни, твърдят от бранша.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини