Д-р Дариткова най-желана от съпартийците си за следващия парламент

Д-р Дариткова е лидер по номинации за кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в Смолянско, съобщи областният шеф на партията и кмет на Смолян Николай Мелемов. Сред другите предложения за следващия парламент от община Смолян са имената Марин Захариев, Венера Аръчкова, д-р Красимир Събев, Росица Караджова, Димитър Настанлиев и др.

Според Мелемов ГЕРБ ще си върне първото място в Смолянска област. „Структурите ни сериозно се стягат за изборите. В момента се провеждат общински събрания, на които се издигнат кандидатите за депутати в следващото Народно събрание”, посочи той.

Той обясни, че съгласно устава на партията след това номинациите ще бъдат разгледани на областно събрание с всички общинските председатели. Проектолистата, заедно с всички протоколи от събранията, после се изпраща на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще вземе окончателното решение за подреждането на кандидатите.

„Очаквам избирателната активност да е доста висока, което ще е гаранция за едно по-стабилно управление. На фона на това, което се случва в страната и в нашата област, е по-добре ден по- скоро да си замине това правителство”, подчерта Мелемов.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини