Infiniti Q70 пристига в Париж с двигател Mercedes

Европейската версия на Infiniti Q70 ще направи своя дебют по време на изложението в Париж, съобщават от японската компания. Моделът ще предлага нов дизелов двигател, произведен от Mercedes-Benz.

Новият Infiniti Q70, който по-рано се продаваше под името Infiniti М, бе представен през април на изложението в Ню Йорк. Моделът за Европа, който ще видим в Париж, има различни брони, LED светлини и леко променена решетка на радиатора.

Промени спрямо американската версия са направени и по окачването, което е съобразено с пътищата и маниера на шофиране в Европа. Променен е и интериорът, който демонстрира различни материали и допълнителни ниши за съхранение на дребни предмети.

Най-голямата новост при модела е новият 2.2-литров турбо-дизел с четири цилиндъра. Агрегатът е разработен от Mercedes-Benz и предлага мощност от 170 к.с. и 400 Нм, максимален въртящ момент в диапазона между 1600 и 2800 об/мин.

Новият Infiniti Q70 ще предлага също така избор от бензинов и хибриден агрегат, но подробностите за тях ще станат ясни в началото на октомври в Париж.


Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини