Политици упражниха „обяснение на вота“

След като изпълниха гражданския си дълг да гласуват в предсрочните избори за 43 Народно събрание, водещи политици обясниха вота си пред журналисти.
Бойко Борисов:
Последният шанс на държавата е днес хората да гласуват и да дадат много гласове на една или няколко партии, за да може да се направи стабилно управление.

Валери Симеонов:
Важно е всички българи да дадат своя глас, защото България има нужда от спасение, защото икономиката има нужда от възраждане, защото доходите са отчайващо ниски. Гласувам за спасението на България.

Волен Сидеров:
Гласувах да се върне в български ръце златото, редките метали, всичко това, което се изнася от страната и нанася милиарди левове щети за България.

Георги Първанов:
Гласувах за това най-сетне България да има правителство, парламент, които да възродят държавността. За това да създадат всички предпоставки - икономически и социални, за успеха на нацията, за да има достоен живот за всички.

Лютви Местан:

Моят глас е за националното съгласие по основните приоритети, изпълнението на които ще реабилитира образа на България като последователен, активен и реален, а не просто формален член на ЕС и НАТО.

Михаил Миков:
Гласувах за една България, която е по-справедлива, за една държава, която хората усещат повече, най-вече тези, които се трудят, безработните, малкият, средният бизнес.

Николай Бареков:
От тази вечер насетне ще е тежко за всички български политици, които са успели да се представят добре днес, защото България очаква от тях да излъчат работещ парламент и работещо правителство.

Радан Кънев:
Днешното гласуване е празник защото сложи край на най-лошото управление в най-новата ни история. Вярваме, че трябва обаче да сложим началото на по-добро управление, което е нещо по-трудно. Дали ще е стабилно - това зависи само от нас, всичко е в нашите ръце.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини