Lamborghini Estoque в навечерието на дебюта

Lamborghini изкараха последните няколко седмици в постоянно заиграване с любопитството на автомобилните ентусиасти. Постепенно ставаше дума, че това ще бъде четириврат прототип с предноразположен двигател. Най-накрая обаче един френски уебсайт безцеремонно представи прототипа, който някои наричаха Estoque.

Макар и снимките да не са много качествени все още, то не е толкова трудно да се види за какво става дума. Estoque притежава дълга предница и доста къса задница – с хоризонтални предни светлини и чифт от големите въздухозаборници в стила на Reventon. Отворите зад предните калници допълнително оформят характерната линия, която продължава чак до големите понапомпани задни калници. Благодарение на тийзърите бе станало горе долу ясно как ще изглежда задницата.

Според слуховете автомобилът ще притежава двигателя V10 с мощност от 560 к.с., който е ползван в Gallardo LP 560-4. Задвижването ще бъде постоянно на четирите колела. Автомобилът, който ще бъде показан на автомобилното изложение в Париж, се води прототип, но принципно е подготвен за серийно производство някъде към 2010 година. Това е точно навреме, за да влезе, макар и в движение, в битката с модели като Porsche Panamera и Aston Martin Rapide.
Източник: rs-auto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини