Намериха разчленено човешко тяло в района на сливенската жп гара

Части от човешко тяло са открити в района на жп гара Сливен. Разпръснатите останки са открити от машинистите на експресния влак, който се движел по маршрута Бургас - София тази сутрин около 6.55 часа. Това говорителят на Областна дирекция на полицията в Бургас Цветелина Рандева, предаде "Фокус".

Влакът спрял в района на надлеза около жп гарата и машинистите видели, че в разстояние на 30-40 метра са разпръснати части от човешко тяло. Цветелина Рандева заяви, че човекът вероятно е прегазен от влак, който е преминал по линията от полунощ до сутринта.

В момента Транспортна полиция - Бургас извършава първоначален оглед на местопроизшествието.

"Много е трудно да се установи самоличността и пола на човека. Работи се по няколко версии от самоубийство, убийство до нещастен инцидент", каза още Рандева.

Работи се по версията да е извършено убийство, а след това тялото да е поставено на релсите за да се прикрие престъплението. Правят се опити да се установи самоличността на пострадалия и се уточнява разписанието на влаковете преминали през този период от време.

До сега не са открити никакви данни, нито лични документи. Намерена е само торба с половин хляб. Аутопсията и огледа на тялото ще извърши патоанатомът от Сливен д-р Тома Чаушев. По-късно днес ще разполагаме с повече информация за самоличността и пола на човека, допълни Цветелина Рандева.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини