България страда от остра липса на инфекционисти. Преглед на печата

Враговете на Борисов се разделиха по сезони, пише „Стандарт“.

Бенефициентът на изтеклите преди дни снимки от спалнята на Бойко Борисов е оформящият са анти-ГЕРБ фронт, стана ясно от думите на самия премиер. Той посочи поименно 7-те фланга на този фронт - Васил Божков, Цветан Цветанов, БСП, Слави Трифонов, Мая Манолова, президента Румен Радев, всякакви ДСБ-та, пише „24 часа“ в материал от първа страница, озаглавен „Кой е фотографът на спящия Бойко?“.

Близки или съпартийци са снимали премиера, твърдят пред „Труд“ експерти по сигурността. Според тях сигурността на министър-председателя не е била застрашена в нито един момент, категорични са от НСО. От 17 юни е възложена и вече е в ход служебна проверка, която следва да установи има ли пропуски в действията на служителите от охраната на Борисов.

В момента най-голямата заплаха за правителството е самият Бойко Борисов с нещата, които говори и с поведението си. Никой не може да дискредитира правителството, освен самото то, така президентът Радев отговори на критиките, които премиерът отправи към него в сряда. Радев подчерта, че никога не е изразявал желание за служебен кабинет и призова за независимо разследване на автентичността на изтеклите в публичното пространство снимки и записи, пише на първа страница „Земя“. По темата пише и вестник „Дума“.

България страда от остър дефицит на инфекционисти, съобщава „Телеграф“ и добавя: „насред пандемията от коронавирус цялата страна разполага с едва 210 лекари по инфекциозни болести. Изданието цитира данни на НСИ.

„Монитор“ информира, че при установен случай на Covid-19 в хотел в чужбина трябва сами да заплатим разходите си за карантиниране. Застраховката за пътуване в чужбина не покрива принудителния престой в място за настаняване, тъй като не е медицинска разноска. Условията, при които можем да се възползваме от клаузата „Помощ при пътуване“, свързана с коронавируса, е да сме настанени в болница. Тогава застрахователите ще покрият всички разходи на своя клиент, добавя изданието.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Бо
    Боцко Маймуната
    1 0
    09:40, 19 юни 2020
    Да купи Инфекционисти
    .....
    Стига е стискал тия пачки в чекмеджето :))
  • 2
    Всичките големи родолюбци обаче като вземат властта и почват да грабят собственият си народ. Паисий Хилендарски е бил прав обаче навремето. Въпроса му към днешна дата не стои актуално. Аз се срамувам че съм Българин щото виждам че 90 процента от Българите са крадци и помияри
  • 3
    държава не се гради. пяната отива нагоре и задушава всичко
Последни новини