Оставката е близо? Севделина Арнаудова напуска МС, ще стяга ГЕРБ за изборите

Правителственият говорител Севделина Арнаудова напуска Министерски съвет и отива на работа в ГЕРБ, потвърдиха източници на OFFNews от МС.

Причината е, че управляващата партия се нуждаела от услугите й за предстоящите парламентарни избори.

Това вероятно означава, че кабинетът Борисов-3 предсрочно ще подаде оставка. Според източници на OFFNews обаче това няма да стане на днешната национална конференция на ГЕРБ в София Тех Парк.

Арнаудова е човекът, който неизменно снима популярния фейсбук сериал Борисов от джипката, добил популярност и като Севда ТВ.

Премиерската пиарка наскоро доби неочаквана медийна слава след като разследващият сайт Биволъ разкри, че тя си е купила къща за над 1 милион лева.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Арнаудова е прислужницата която неизменно снима популярният фейсбук сериал на Борисов "с Жипката". Искам някой да ми каже познава ли друг министър председател който по цял ден да обикаля като главанак по пътищата и да рита мачлета ? Кога работи този човек , кога управлява държавата когато по-цял ден върти геврека ? Всички сме шофьори знаем по-колко време ни остава да прочетем нещо , не е много , да не кажа почти никакво.
    • Та
      така е
      2 -1
      14:08, 5 авг 2020
      но нали по избори българина ходи за гъби. на село. за риба. кой му е виновен на дебила. питам
  • 2
    Въ
    Възмутената Директорка
    9 -2
    12:41, 5 авг 2020
    Тъпият селяк Борисов от Софийските села няма право да е министър председател. Той е необразован, неук , тъп , прост и супер посредствен човек. Има визия и изказ на завършен самодоволен простак.
  • 3
    Jd
    jdud
    5 -1
    14:07, 5 авг 2020
    Всички диктатори се дърпат. Някои повече някои по- малко. Тези дето се дърпат повече свършват по- зле. Това е факт. Срещу народа не се върви. Можеш да лъжеш много но за кратко. Този ще остане в историята на България като най -големият мизерник. Обрече хиляди на мизерно съществуване и не сп ря да се хвали като ******. Не народа да го хвали . ******а сам се хвали
  • 4
    Ци
    циркът предстои
    0 0
    23:03, 5 авг 2020
    Когато Боко падне от власт, всички мъжки и женски кyрви, които сега са около него ще се надпреварват, коя първа да му забие нож в гърба.
Последни новини