Планински колоездачи от България и чужбина превземат Пампорово

Изображение 1 от 3
    От 2 до 4 септември в Пампорово и горите над Смолян ще се проведе деветото поредно издание на едно от най-интересните и очаквани събития в календара по планинско колоездене за годината – Елевейшън 999.
     
    Събитието тази година ще бъде четвърти кръг от Българските Ендуро Серии и ще предизвика някои от най-добрите родни колоездачи, както и представители на Гърция, Турция и Италия.
     
    Състезанието ще започне около 10 часа сутринта в неделя от връх Снежанка със спускане до плац Студенец, откъдето състезателите отново ще се качат към върха за старта на втория етап, който ще бъде с финал при Туристически център Пампорово. Следва отново качване до Снежанка, от където ще започне и третия етап, който е най-дългият в състезанието и ще насочи състезателите в посока от Пампорово към Смолян.
     
    Предстоят още две състезателни отсечки в горите над Смолян, след което се очаква състезателите да пристигнат около 16:30 часа на сцената при Родопски Драматичен Театър – Смолян, където ще се проведе и официалната церемония по награждаване на победителите.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини