Пъстра палитра от събития в Момчиловци

Изображение 1 от 2

    Пъстра палитра от събития предлага за днес Момчиловци на жителите и гостите си, съобщи кметът Сийка Суркова.
    От 14.00 ч. край параклис Св. Пантелеймон ще се проведе традиционният ловен събор, организиран от местната ловна дружинка. За доброто настроение ще се погрижи оркестър "Чановете".
    В 17.00 ч. започва концертът на участниците в Майсторски клас "Опера" в Туристическият център в читалището. Публиката ше може да се наслади на таланта на учениците на примата на българската опера Мариана Пенчева и виртуозната пианистка Зорница Петрова. Вход - свободен.
    В 18.30 ч. всеки, който желае ще може да се потопи в изкуството на рисуването с вино. Място - Туристически информационен център
    В 19.30 ч. в двора на Норвежката къща започва презентацията на "Младеж за разбирателство". По време на събитието младежи, живели в приемни семейства в европейски страни през изминалата една година ще представят проекта, ще разкажат преживяванията си и ще почерпят за "добре дошли".
    Междувременно в Момчиловци се провеждат йога занимания с 50 души от цялата страна. В часовете от 7.30-8.30 и 18.00-19.00 ч в двора на Норвежката къща се изпълняват групови упражнения.
    "Изберете си своето събитие и бъдете добре дошли!", казва още Суркова.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини