В Рудозем Дядо Коледа ще раздава подаръци и лакомства на децата на 31 декември

Изображение 1 от 2
    Белобрадият старец ще очаква децата и техните родители на 31 декември от 11:00 ч. на площад "България" в гр. Рудозем. В ролята на Дядо Коледа се превъплъщава шофьорът на ученическия автобус Бисер Овчарски. Вече 13 години по своя инициатива той радва децата от Рудозем и околните села.
    "Идеята да се превърна в добрия старец ми хрумна спонтанно. Просто много обичам децата и като ги видя усмихнати и щастливи, се зареждам с положителна енергия", казва Овчарски.
    Всяка година той украсява жълтия ученически автобус с гирлянди и играчки и го превръща в истинска атракция.
    Овчарски вече е раздал подаръци на почти всяко дете в общината. Направи го на 25 декември, предстои му тържеството на 31 декември, когато пак ще зарадва децата от името на общинската управа. Преди това е влязъл във всички училища и детски градини. С внушителна група от местни деца е обиколил и големите компании в града, където пеят коледни и коледарски песни. В ролята на Снежанка тази година е Мартина Бендерова. Момичето е каратистка и има множество медали от републикански и международни състезания. Носителка е и на бронзов медал от Европейско първенство. Идеята на Овчарски получава пълната подкрепа и насърчение от директорката на СУ "Св.Св.Кирил и Методий" в Рудозем Сийка Кирякова.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини