Въпреки дъжда стартира първото офроуд състезание "Смилян трофи 2018"

    Въпреки лошото време и дъжда, днес в смолянското село Смилян стартира първото трофи състезание "Смилян Трофи 2018". На площада в селото беше дадено началото на офроуд състезанието, което ще продължи до 29 юли. В него с много настроение и ентусиазъм участват любители на висок адреналин от клубове в цялата страна.

    Първото трофи състезание ще се проведе по предварително подготвени и маркирани естествени планински трасета, а участниците ще мерят сили в три класа: "Стандарт", "Модифициран" и "Прототип".

    За участие вече има записани близо 60 души- сред които и няколко дами-пилоти и навигатори с невероятно атрактивни машини от различни клубове. Любопитно е, че сред състезателите има и семейна двойка, която си партнира в състезанието като пилот и навигатор.
    За всички организаторите са осигурили кетъринг, паркинг и тоалетна, и разбира се парти с весела част за разпускане след екстремните стартове.

    На 27 юли след технически преглед на мощните возила беше официално открито и самото състезание. Стартовете, освен за днес, са предвидени и в събота и неделя от 10 часа, а награждаването на победителите ще бъде на 29 юли в 13:00ч.


    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини