Полицията образува три бързи производства срещу нарушители на мерките срещу ковид-19

Три бързи производства образува полицията срещу нарушители на мерките срещу разпространението на ковид-19, които са започнати на 23 април тази година. След като е извършена проверка и са установени неверни данни в декларацията за преминаване през КПП-та, полицията разследва трима мъже.

В РУ - Смолян е образувано досъдебно производство срещу 29-годишния Ф.З. с адрес в Смолян, извършил нарушението на 10.04.2020г. на КПП "Панорамен път".

Другото разследване е срещу В.К. на 58г с настоящ и постоянен адрес в Смолян, преминал на друго КПП в града. Третият нарушител е 35-годишният А.У. с постоянен адрес в град Мадан, преминал през контролен полицейски пункт в областния град на 9 април.

От полицията припомнят, че правилата и мерките, издадени против разпространението на "Ковид -19", са установени в разпоредителни писма на Главна дирекция „Национална полиция“, издадени в изпълнение на заповеди на министъра на здравеопазването, като деянията са извършени по време на обявено извънредно положение, свързано със смъртни случаи.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ис
    Истината
    1 0
    00:24, 25 апр 2020
    „Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.“ - Оруел.
Последни новини