Златоград беше домакин на детски турнир по футбол

Изображение 1 от 3

    Златоград бе домакин на детския турнир по футбол „Купа Златоград“. За четири дни градът бе арена на футболни срещи, в които младите таланти показаха най-доброто от себе си. "Изключително съм горд, че Стадион „Златоград“ отново бе изпълнен с много емоции и весело настроение, както на участниците, треньорите и ръководителите, така и на техните родители", написа в профила си кметът на Златоград Мирослав Янчев.
    В турнира взеха участие 12 отбора, от цяла България, във възрастова група 2010 – 2011 година. Главен организатор на събитието бе Бисер Бораджиев, съвместно с Община Златоград.
    Днес бяха изиграни и финалните срещи, които определиха победителите и техните подгласници в турнира. Първото място спечели „Арда 1924“ гр. Кърджали, на второ място се класира отборът на гр. Свиленград – „Свиленград“ и трети останаха домакините от ФК „Златоград“.
    На връчването на наградите кметът Мирослав Янчев беше заедно с председателя на Общинския съвет Емил Хумчв. Присъстваха още Радослав Фисински - областен съвет на БФС Смолян и известният треньор и специалист по футбол Стамен Белчев.
    "Поздравих всички участници в турнира, пожелах им да да бъдат здрави и да постигат много успехи занапред. Поканих ги отново да бъдат гости на Златоград!", се казва още в поста на кмета Мирослав Янчев
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини