Какво искат мъжете

1. Мъжете искат секс. Дотук нищо ново. Мъжете искат много секс. И дотук нищо ново. Но истинска новина ще е, ако кажа, че някои мъже не искат секс, нали? Да,     защото има и такива! Много мъже не обичат секса и предпочитат кротко да заспят до партньорката си гушнати, вместо да я разчекнат от секс. Тъжно, но факт!

2. Мъжете искат коли. Искат яки коли . Искат да се фукат с няй-яките тупалки, но малко могат да си го позволят, затова тунинговат раздрънкани таратайки на по 20 години. Мнооого тъжно. Но все пак са гъзари. И имат коли. И аз имам кола, но моята не е тунингована. Макар, че е 20-годишна. Но това не ми пречи да искам, да искам яка бегачка, защото жените си умират. Или поне така говорят. Защото мъжете искат жените да ги искат, ако схващаш. Мъжете искат да са в центъра на вниманието толкова, колкото искат и жените. Само че мъжът, веднъж попаднал в центъра, рядко ще отсвири жената, както тя се изгавря с него, когато венъж види, че той иска пък нея.

3. Мъжете искат жените – почти всички, поне за вечер.


4. Мъжете искат да си имат мъжките компании.
Искат да пият и да псуват, да гледат мачове (е, не всички мъже обичат футбола), да обсъждат жени, да се ебават с жените, особено когато не могат да ги наебат. Така де, обичат да пият и искат, когато пият, да се натряскат така, че да не помнят и кога са почнали да пият.

5. Мъжете искат връзка.
Някои искат спокойна връзка със спокойно момиче, други искат луда връзка с луда мръсница . Но искат и да й имат доверие, защото ако й нямат доверие, много вероятно тя да е им кръшка. А мъжете не искат да им изневеряват.

6. Мъжете искат да се гушкат.
Колкото и гейско да звучи, мъжете се гушкат, не само преди секс, а и просто така. Всеки има нужда от нежност и да бъде обичан. Дори онези мъже, които се бият в балканската гръд, въртят ланци, крещат и псуват на курва и периодично спукват жените от бой. И те искат нежност, но те няма и да я получат, нещастниците.

7. Мъжете искат свобода.
Не искат да им дишат във врата и да дават отчет кога, с кого, защо, къде и как… са обядвали. Също така не искат да им се ровят в телефона, да им вдигат скандали от ревност без повод и да им забраняват с кого да излизат. Аман от майки.

8. Мъжете искат яката работа - такава, която да им носи пари, в която да има жени, а най-добре ще е и да не се работи. Но понеже такива няма, претенциите варират и в крайна сметка, всички работим -  кой за пари, кой за без, и си траем.

9. Мъжете искат разнообразие.
Скучните жени им писват бързо, освен, ако не се влюбят. Разнообразието във връзката поддържа страстта, а разнообразието в секса поддържа добрия секс. В този ред на мисли мъжете искат стриптийз , искат порно , искат нежен секс, искат хардкор секс, искат сценарии в секса, както и секс на нетрадиционни места, искат бърз секс и бавен секс. Май пак стигнахме до секса, а…

10.Мъжът иска да го слушат.
Нали е мъж, нали е авторитет! И когато кажем нещо, искаме жената да се съгласи, не да ни върти на малкия си пръст. Защото мъжът мрази да е мъж под чехъл, а много мъже са, колкото и да не искат. Техен проблем!

Сигурно много мъже искат много други неща, но изключвайки извратените, психопатите, задръстените, гениите, лудите и тъпите, повечето неща, които искат мъжете са това. И те съвсем не са толкова сложни, нали?

Източник: barmolino.co.cc

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини